Author: Estefania
•4:12
El dimarts 27 de novembre a Comunicació Oral Escrita i Digital vam fer una galeria fotogràfica. Cadascú va fer el seu projecte i els vam penjar a l'aula, aleshores un per un l'exposàvem.






Qui ets, tú?


És una noia de divuit anys, jove, tendre i guapa. És una persona molt activa i energètica. Tot i que ens acavem de conèixer la considero extrovertida, crec que no té cap mena de problema alhora de comunicar-se amb els altres. Amiga dels seus amics, t'escolta, t'apoia i t'aconsella en qualsevol moment, és una noia que s'aboca a les seves amistats i farà el possible per ajudar-te. Molt atenta en tots els aspectes. Mostra ser tranquil·la, o com a minim o intenta, i és una persona organitzada, sempre vol portar el control de tot, que no s'escapi res!

És noia alegra, sempre té un somriure a la cara, i el destaca amb els seus llavis carnosos, sovint pintats d'algun color cridaner. Té uns ulls molt grans, considero que són molt característics d'ella.

Cada dia et vindrà vestida d'una manera diferent però això és el que la fa diferent dels altres, ella crea el seu propi estil, fa el que vol, sense pensar en que diran els altres, i això és el que la caracteritza encara més. Tot un món per descobrir, com cada persona, i que dia a dia anirem compartint.

Fins aqui la descripció de la meva companya Audrey.




This entry was posted on 4:12 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: