Author: Estefania
•11:47
A l'última sessió de Gitic vam endinsar-nos en l'expressió audiovisual. Vam començar la classe amb una petita introducció al llenguatge audiovisual veient una presentació del capítol I del llibre Vídeo y educación, de Joan Ferrés. Aqui la teniu:Tot seguit vam veure un seguit de vídeos sobre els recursos expressius del llenguatge audiovisual:


Després de comentar diferents aspectes sobre el llenguatge visual ens vam posar per grups per començar a fer el treball.

Pràctica 1: Exercici d'expressió audiovisual a partir d'una història
El treball consisteix en grabar una història per explicar el canvi dels sentiments entre dos personatges que inicialment són molt amics i que al cap d'un temps han perdut la seva amistat.
Primer de tot vam fer la creació del guió:

(Pantalla negra. Sona el timbre).
Surt la Estefania esperant a la porta de la casa de Marta.
Se sent el soroll de les escales mentre la Estefania espera.
La Marta es vesteix i se'n van juntes a comprar els preparatius per la seva festa d'aniversari.
Se'n van a casa, i a l'Estefania la truca una amiga per dir-li que hi ha una festa universitària on va el noi que li agrada el mateix dia que la festa de la seva amiga.
La Estefania truca a la Marta i li diu que no pot assistir a la seva festa perquè se'n va amb els seus pares de viatge.
(Pantalla negra). Surt la noia arreglant-se una mica trista perquè la seva millor amiga no ve.
No obstant, les altres amigues l'animen a la seva festa.
Algú truca a la Marta per dir-li que l'Estefania està a la festa universitària de no se on. (música de fons).
La Marta li envia un sms a l'Estefania dient-li: "Ets una mentidera. No em parlis mai més"Al dia següent, a la universitat no es parlen.
Després de fer el guió un altre dia ens vam ajuntar tots els components del grup i vam grabar les diferents escenes de la història.
This entry was posted on 11:47 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: