Author: Estefania
•9:24
EXPERIÈNCIA AMB LA VIQUIPÈDIA

Per grups vam fer un treball sobre la Viquipèdia i la segona part del treball consistia en fer una intervenció a la Viquipèdia. Abans d'això, vam haver de còneixer el funcionament de la Viquipèdia i de la normativa de participació, i després seguir el llibre d'estil per fer-ho. Hi han una sèrie de pautes i normes que has de seguir per poder penjar informació a la Viquipèdia.

Primer de tot vam fer el treball escrit de la Viquipèdia, com ja he dit anteriorment i una vegada introduïdes una mica més en aquest món, vam fer la segona part del treball, ara tocava intervenir-hi!

Per començar vam crear-nos un compte d'usuari. Després vam crear un article nou sobre el blink de Blanquerna, ja que creiem que ens és una eina molt útil i la volíem presentar. Abans però, vam haver de comprobar que no hi havia cap altre article respecte el blink, i fet això, el vam crear.

Respecte a la creació de l'article, cal a dir que va ser molt difícil ja que mai havíem intervingut a la Viquipèdia. Un dels punts més difícils, cosa que no ho he dit abans, és que a l'entrada també hi vam afegir una fotografia, i per poder-ho fer, ens vam haver de crear un compte d'usuari Commons.

Ha estat un treball difícil de realitzar perquè començavem desde zero, i tot allò que feiem no sabíem si estava bé o malament. Tot i així, crec que ens ha sigut molt útil per endinsar-nos més en aquest món de les TIC. I hem descobert molts dels serveis que presenta la Viquipèdia que desconeixeiem. Jo no pensava que darrere de cada entrada que hi ha a la Viquipèdia hi hagués tant de treball i esforç per les persones que hi intervenen, i gràcies a aquest treball, ho he descobert. Crec que ha sigut una molt bona experiència i jo engrescaria a tots aquells que els hi agrada el món de les TIC a intervenir-hi per així descobrir tots els serveis que ofereix la Viquipèdia, que segur que es queden ben sorpresos.

Per acabar dir que tot i la dificultat d'aquest treball, l'esforç i el temps que hem dedicat, estem molt contentes del nostre resultat.

Us adjunto una imatge de la nostra intervenció:

This entry was posted on 9:24 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: