Author: Estefania
•12:09
El divendres vam treballar els diferents recursos i serveis que tenim a Internet. Per parelles vam presentar les diferents webs:

Youtube --> http://www.youtube.com/
Zoho --> http://http//www.zoho.com
Google Llibres --> http://books.google.cat/books
Laboratori COMSOC --> http://www.edu365.cat/
SitePal --> http://www.sitepal.com/
Cercador Google --> http://google.com/
Dotsub.com --> http://dotsub.com/
Visible Body --> http://www.visiblebody.com/
EyeOs --> http://ca.eyeos.org/ o bé http://es.eyeos.org/
iGoogle --> http://www.google/.
Encarta --> http://es.encarta.msn.com/
Traductor Google --> http://translate.google.com/
Softcatalà --> http://www.softcatala.org/
Google Earth --> http://earth.google.com/

Jo vaig fer la presentació amb l'Àlex i ens va tocar la web SitePal. Per fer la presentació vam utilitzar la web que havíem de presentar, vam crear un avatar, i aquest mateix la va fer. A continucació us paso la presentació:

Bona tarda.
Som l'Alex i l'Estefania i el nostre avatar us farà la presentació sobre la pàgina www.sitepal.com. Aquesta web s'utilitza per crear avatars, cada usuari pot crear el seu avatar segons la seva finalitat, que volem dir amb això, per posar un exemple:
Com podeu veure el nostre avatar és una bruixa, i per que? Doncs demà és la Castanyada, i en aquest cas, hem fet una bruixa que us explicarà en el nostre nom que és aquest web i per acabar té un missatge per vosaltres. Aquests avatars tenen tenen diferents funcions. Es poden utilitzar per fer tutorials, per fer de guies en pàgines webs, entre d'altres. Si esteu interessats consulteu la web i podeu crear un avatar gratuïtament.
Per acabar ens agradaria desitjar-vos que tinguéssiu una bona castanyada. Menjeu molts moniatos i castanyes.

Alex i Estefania.


Cal a dir, que en aquesta sessió vaig aprendre moltíssimes coses sobre els serveis d'Internets. Per exemple, el Google Books trobo que és una eina molt útil, és una web en la que pots buscar llibres i guardar-te'ls o imprimir-te'ls, és a dir, és com una biblioteca virtual. I em va cridar força l'atenció, així que la vaig utilitzar, i a continuació us passo el link on com podeu veure, tinc guardat el llibre de Escuela y Territorio que el necessito per fer un treball.

http://books.google.com/books?uid=14441580953626542808&hl=es
This entry was posted on 12:09 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: