Author: Estefania
•3:12
Aquesta és la meva primera entrada al bloc. A la primera sessió de Gitic el Xavi ens va presentar l'assignatura i ens va manar una tasca, fer una entrada al bloc sobre la nostra experiència amb les tecnologies.

La informàtica i jo

Desde ben petita m'he interessat per la informàtica i totes les noves tecnologies. El meu primer ordinador va ser als 12 anys, era d'aquells grossos i molt lents, però jo era la nena més feliç del món. Vaig estar un parell d'anys amb aquell ordinador, no tenia internet, però jo m'ho passava d'allo més bé alhora de passar els treballs o fer dibuixos amb el Paint. Aleshores, un dia, va començar a anar malament i vam decidir comprar-ne un dels nous. A més a més, vam posar internet, i va ser com un gran canvi per a tots. De mica en mica, m'he anat aficionant amb això dels ordinadors, i ara a casa sempre sóc jo qui instal·la els nous programes,l'arregla entre cometes podríem dir,perquè quan el meu germa o la meva mare toquen el que no han de tocar, allà estic jo per fer el que puc, sinó,l'infòrmàtic ens ha de donar un cop de mà. I desde que tinc l'internet, gran part del meu temps lliure me'l passo navegant per la red amb totes aquestes webs que hi han avui en dia, chatejant, enviant mails, i lo típic. Tot i així encara em queda molt d'aprendre envers els ordinadors i estic disposada a fer-ho.
This entry was posted on 3:12 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: